Problemknuser med høj stress tærskel

Mød Carsten Nielsen Hviid – byggeleder på Tranehaven

Siden 1. oktober 2022 har Carsten Nielsen Hviid arbejdet som vores byggeleder på Tranehaven

– en ny profilbørnehave med natur, biodiversitet og bæredygtighed som gennemgående temaer.

Carsten er oprindelig uddannet tømrer og har arbejdet med byggeledelse gennem 15 år. Han er lidt af en problemknuser, der hellere finder løsninger ude på pladsen end foran skærmen. Til spørgsmålet, hvad der kendetegner en god problemknuser, svarer Carsten:

En god problemknuser kan manøvre i alle former for uforudsete udfordringer. Han lytter til fagmændene og tør tage en beslutning. Han arbejder på tværs af flere faglige grænseflader, er god til at sortere fra og kan overskue alle konsekvenser af sin beslutning”.

Carsten er ikke typen, der lader sig stresse. Faktisk er et vist pres positivt for ham. For hvis alt kører perfekt uden udfordringer, bliver det også lidt kedeligt.
Måske er det en fortid som restaurantchef, der har lært Carsten at arbejde under pres? Måske hans tid som kajak-roer på landsholdet? Eller bare hans evne til at navigere udenom modvind, når han windsurfer? I Jönsson nyder han at arbejde med ”sindssygt dygtige kollegaer”. Her vil han frem til december 2023 være vores knivskarpe byggeleder, der gør visionen om biodiversitet og bæredygtighed på projektet Tranehaven til virkelighed.

Menu