Ordentlighed og en rigtig entreprenørånd!

Sonni vendte tilbage til Jönsson – med stolthed

 I Jönsson er der en rigtig entreprenørånd. Højt til loftet. Pres på – og en fed virksomhedskultur. Det er bare ud over stepperne, for man ved, at man skal levere. Og det forventes, at man løser opgaven

Sådan siger Sonni Rahder Jensen om sit come back til Jönsson. Han er ikke ET sekund i tvivl. Det er godt at være tilbage! Der er ellers løbet meget vand i åen siden Sonni i sin tid var i praktik i det tidligere Jönsson til nu, hvor han sidder som projektleder på et P-hus projektet i Nordhavn. Men hans hang til ordentlig er den samme, og på en måde føler han, at han er kommet hjem. Sonni er god til at kommunikere. Han sværmer for arkitektfagene og er særlig skarp på sammenbygningsdetaljer. Og så er han heldigvis en mester til at finde fejl! For at være bygningskonstruktør og tømrer er et godt udgangspunkt, når man skal levere det, der står på tegningen.

Sonni har kun ét mål, når han møder ind om morgenen – at få opgaverne løst efterhånden som de kommer. Trods en stærk faglighed går han ydmygt til sin rolle som projektleder. For han har ikke behov for at tage æren for andres arbejde.
Sonni har hjulpet til på Gladsaxe skøjtehal og arbejder nu på P-huset i Nordhavn. Privat holder han sig i gang med styrketræning og familiens tre børn.

Læs mere om det frodige P hus i 6 etager, som Jönsson opfører i Nordhavn her: https://jonsson.dk/byggesager/jonsson-opfoerer-frodigt-p-hus-i-nordhavn/

Menu