Lovkrav om #LCA-analyser og CO₂-grænseværdier i byggerierne

Med regeringens lovkrav om #LCA-analyser og CO₂-grænseværdier i byggerierne, er det vigtigt at søge nye metoder, teknologier og løsninger, hvis klimamålene skal opnås. En teknologi som dette er f.eks. fiberarmering, som leverandøren PP Nordica Danmark og den rådgivende ingeniørvirksomhed PPCD kan være med til at levere.

Fiberarmering er en oplagt type armering til især direkte funderede stribe- og punktfundamenter og terrændæk.

Logistikken på byggepladsen forenkles, tiden med udlægning, opklodsning og bearbejdelse af stålarmering (rionet og stænger) fjernes, risikoen for arbejdsskader formindskes og alt dette, samtidigt med at løsningen er mere bæredygtig.

Derudover har vi på det seneste samarbejdet med PPCD på både projekterne Kirkebjerg Børnehus med Aksel V. Jensen A/S – Rådgivende ingeniører og Tranehaven med OJ Rådgivende Ingeniører.

Løsninger som disse, er vi utroligt glade for at inkludere i vores projekter i Jönsson A/S, og værdsætter derfor vores samarbejdspartnere i branchen højt.

Byggesagen der nævnes i videoen, er FRIMÆRKET i Herlev. Sagen blev projekteret af PPCD, og fundamenterne blev projekteret i samråd med PPCD. Punktfundamenterne, som skulle klare op til over 2000 kN, blev designet med en kombination af fiberarmering og stålarmering, som sikrede ovennævnte fordele.

Se videoen her: PPCD x Jönsson samarbejde

Ingen resultater fundet.

Menu