Dialog baner vejen for byggeri til tiden

Mød Martin Kirk Kristensen: manden der har valgt dialogen som det vigtigste værktøj i værktøjskassen

Med dialog kan man trylle de fleste udfordringer væk.
Det mener Martin Kirk Kristensen, byggeleder på vores projekt i TV byen. Martin har en lang baggrund indenfor byggeri. Han kan skrive uddannelser som pladesmed, tømrer og bygningskonstruktør på CVet. Men det er dialogen, der sammen med hans mange års erfaring indenfor byggebranchen, der er hans vigtigste værktøj:

Dialog baner vejen og løser de udfordringer, man møder i en byggeproces. Det er gennem dialogen fagene samles, planer lægges og igennem dialogen, vi finder løsninger. Dialog kan trylle udfordringer væk på 10 sekunder. Derfor er dialog også vejen til en vellykket byggeproces – og dermed byggeri til tiden

I dialogen balancerer Martin gerne på en knivsæg mellem positivitet og en skrap tone, når det gælder sikkerhed. For målet er ikke kun en tilfreds bygherre. Det er også en sikker arbejdsplads. Og så er det jo godt dialogen er hans styrke. Styrke, har Martin også i træningscenteret, hvor han træner 5 til 6 gange om ugen.

Læs mere om vores projekt TV byen – et spændende byudviklingsprojekt her TV byen.

Menu