Rejsegilde på Brøndbys nye profilbørnehave

Så kom dagen, hvor vi kan fejre en vigtig milepæl på Tranehaven – Brøndbys nye profilbørnehave. En daginstitution hvor børneliv understøttes af både bygning og udereal, så det pædagogisk understøtter hverdagens børneliv.

En daginstitution – opført med fokus på natur, biodiversitet og bæredygtighed for såvel bygning som udearealer. Her er alt det grønne en selvfølge. Fra valg af byggematerialer til grønne omgivelser. Grønne facader og etagedæk i trækassetter. Grønne tage og træbeklædte facader. Bæredygtige materialer. Selv den traditionelle legeplads er konverteret til en legehave, hvor det grønne bevares og tænkes ind i leg og pædagogiske aktiviteter.

Fra dag 1 har vi bygget bro i et inspirerende samarbejde mellem bygherrerådgiver: JJW ARKITEKTER, arkitekterne fra Pluskontoret ArkitekterOJ Rådgivende Ingeniører og Brøndby Kommune.

For når Brøndby vokser – vokser vi med i kraft af de mange bæredygtige ambitioner. Tillykke med milepælen!

Ingen resultater fundet.

Menu