Anders samler trådene på omfattende byudviklingsprojekt

Tid, materialer og mandskab. Det hele skal gå op i en højere enhed
– og samarbejde er omdrejningspunktet.

Når de 155 boliger i TV-Byen på Gyngemose Parkvej står færdige, er det resultatet af et omfattende stykke entreprenørarbejde med et utal af tråde, der gerne skal pege samme vej. Anders Wraa-Hansen er byggeleder på projektet og hans uddannelse som diplomingeniør på DTU i bygningsdesign er bestemt ikke nogen ulempe. Ifølge Anders lykkes tingene bedst, når man forbereder sig korrekt fra starten af så udfordringer blive løst, også selvom forholdene eller tiden udfordrer. For Anders er det en succes, når man kommer i mål til tiden – og ikke river håret af hinanden inden.

”Man må stole på andres kompetencer. Det er vigtigt for mig at komme i mål med de svære ting. Det kræver samarbejde. Jeg ser min rolle som den, der samler trådene og gør det muligt for alle at præstere. For samarbejde skal være omdrejningspunktet for alle i projektet.”

Når Anders ikke samler tråde i TV-byen eller jonglerer med ibrugtagningstilladelser, så spiller han badminton og går måske lidt for meget ud og spise. For efter dagens opgaver på en af Københavns meste spændende byudviklingsprojekter, er det jo altid godt med lidt selvforkælelse.

Læs mere om TV Byen – det omfattende byudviklingsprojekt i Gladsaxe her: https://jonsson.dk/byggesager/omfattende-byudviklingsprojekt-i-tv-byen/

Menu