Mundtlig kommunikation bygger relationer. Det gør e-mails ikke.

God kommunikation er afgørende for en god byggeproces. Med en baggrund som bl.a. tømrer og bygningskonstruktør har Paul Erik Vossen erfaret, at det er den mundtlige kommunikation, der skaber fremdriften.  

I sin fritid spiller Paul Erik Tennis – og som byggeleder server han ind til en mere effektiv kommunikation på byggepladsen.

”Alt for mange bruger en halv dag på at skrive e-mails. Men man når bedst i mål, når man tager kommunikationen direkte på pladsen. Det er dialogen, der skaber fremdriften”.


E-mails kan let misforstås og føre til en langtrukken skriftlig kommunikation, men e-mails kan med fordel bruges til kort at ridse op, hvad man er blevet enige om, efter dialogen er klaret mundtligt.

Paul Erik har gennem sine 13 år som tømrer lært at fremdrift og acceleration ikke kun kommer af at skrive e-mails. Det gør relationer heller ikke. Og det er netop den personlige relation, der gør det umulige muligt, når kolleger eller underentreprenører strækker sig og går en ekstra mil, hvis der er brug for det.

Paul Erik elsker dynamikken på byggepladsen og at arbejde for et fælles mål. I øjeblikket er han byggeleder på Kongeengen i Kokkedal, hvor Jönsson opfører 136 rækkehuse, der skal certificeres til DGNB Guld.

Læs mere om Kongeengen her.

Ingen resultater fundet.

Menu