Når Fundamentet er i orden, er alting godt

Jordanalyse. Processer omkring jordarbejde. Fiberarmering i støbning. Særlige jordforhold.  Fundering og geoteknik.

Det er ikke alle, der synes disse emner er verdens meste interessante – men det er netop Jonathan Henriksens styrke. For Jonathan har lige siden sit studie haft disse områder som et særligt interessefelt. Dertil kommer hans interesse og evne til at formidle – fordi kommunikation sikrer et veldrevet projekt.

Jonathan er Entrepriseleder med stort E. Han har som søn af en entreprenør fået byggeri ind med modermælken. Han har det derfor bedst, når han kører sine egne projekter, hvor økonomi, kvalitetssikring, tid og penge går op i en højere enhed med korrekt udført arbejde.

Med sig i rygsækken har han også kalkulation som kompetence, da han tidligere har siddet i en tilbudsafdeling. Sidst men ikke mindst trives han med tekniske udfordringer. For det er uforudsigeligheden, der gør det hele interessant.

”Kvaliteten bliver god, når man er vågen og ser alle parametre. Når man er med til at lave nogle gode projekter, hvor økonomi og tid overholdes, og hvor den håndværksmæssige udførelse er korrekt – så bliver man glad.”

Jonathan er flyttet fra Jylland til København for at arbejde for Jönsson, hvor værdierne trak.

Pt. arbejder han på Pakhuset i Nordhavn, hvor han boltrer sig med in-situ støbninger af vægge og Kirkebjerg daginstitution, hvor specielle jordforhold spiller en væsentlig rolle.

Jonathan blev uddannet bygningsingeniør med speciale i produktion i 2021.

Når han ikke bygger, er fodbold hans store interesse. Med Jönsson håber vi, han har fundet sin superliga!

 

Menu