Hvem slår takten til fremtidens økonomistyring i Jönsson A/S?

Mød vores økonomichef Christian Isaksen. En vigtig brik i Jonssons videre vækst.

Som trommeslager skal Christian kunne lytte til andre og slå takten an. I sit job som Økonomichef i Jönsson er han manden, der får økonomisystemer og processer til at spille sammen med projekterne.

Han gør økonomifunktionen til en intern strategisk partner, der bidrager til værdiskabelsen hos projektlederne. Hans 15 år som koncern controller og intern revisor i COWI gør ingen skade, når økonomiske processer og systemer skal underbygge projektstyring af entrepriser fra start til slut. Gennem processen spiller Christian tæt sammen med projektlederne, som behøver fuldt økonomisk overblik.

I stillingen som Økonomichef så Christian muligheden for at komme tæt på forretningen og blive en del af ledelsen i Jönsson:

”Med Jönssons vækst følger også behovet for at være agil og kunne dokumentere værdier overfor eksterne samarbejdspartnere, kunder, revisorer, banker mv. Dertil kommer en lang række krav omkring garantier.
Automatisering og systemintegration er afgørende for at frigøre tid hos projektlederne, som skal fokusere på projekterne i stedet for manuelle opgaver, relateret til projektøkonomi ”

Hans arbejde styrker rapporteringen og binder sløjfen mellem koncernøkonomi og projektøkonomi.
– Det er en vigtig brik i Jönssons videre vækst, hvor manuelle processer skal automatiseres og digitaliseres, så Jönsson kan vokse uden at miste økonomisk overblik.

Der er netop bestilt nyt økonomisystem, der skal testes. Jönssons fremtidige økonomistyring er altså lagt i gode hænder hos Christian, der med sin erfaring gerne går forrest og undervejs skaber gode relationer omkring sig. Han arbejder målrettet og har styr på detaljerne, der skaber det fulde billede.

Menu