Rejsegilde på Kirkebjerg Børnehus

Mandag var en festdag – dagen hvor en vigtig milepæl for det DGNB præcertificerede projekt, Kirkebjerg Børnehus blev nået.

Vi rejste kransen og holdt rejsegilde på Brøndbys nye institution. En daginstitution hvor børneliv understøttes af både bygning og udearealer – opført med fokus på idræt, bevægelse og kulturelle udtryksformer, hvor leg og det at bevæge sig i uderummet er en del af arkitekturen.

I Kirkebjerg Børnehus er det grønne valg og bæredygtighed en selvfølge. Fra start har der været krav til valg af konstruktioner, arkitektur, byggematerialer, udearealer og livscyklus, som har været en rød tråd igennem alle faser af byggeriet. Dette har resulteret i, at der allerede nu er udstedt et præcertifikat på DGNB Guld på Kirkebjerg Børnehus – dette kan du læse mere om her.

Byggeprocessen har været præget af et godt samarbejde på tværs af håndværksfagene med et inspirerende samarbejde mellem arkitekter, ingeniører, bygherre, bygherrerådgiver og Jönsson som totalentreprenør. Sådan har det været fra første dag! Og nu 2000 m2 senere, er vi godt forberedt til næste fase”, sådan siger vores afdelingschef Henrik Wulff-Høyer om projektet.

Tillykke med milepælen til alle involverede. En stor tak skal det lyde til vores samarbejdspartnere JJW arkitekter, Dall & Lindhardsten arkitekter, Urbanlab, Aksel V. Jensen rådgivende ingeniører, alle håndværkerne og ikke mindst Brøndby kommune.

Vi ser frem til et fortsat stærkt samarbejde!

Ingen resultater fundet.

Menu