Jönsson A/S tager del i kampen for en mere bæredygtig fremtid

At tage samfundsansvar indebærer at skabe værdi både for samfundet og for virksomheden. Som medlemmer af Byggeriets samfundsansvar, har vi fingeren på pulsen!

Interesseorganisationen Byggeriets Samfundsansvar arbejder for at gøre bæredygtige løsninger og ordentlige arbejdsforhold til fundamentet for sund konkurrence på tværs af bygge- og anlægsbranchen. Her arbejder man med samfundsansvar og de tre bundlinjer som kilde til at skabe mere værdi i den enkelte virksomhed.

I Jönsson A/S har vi valgt at blive medlem af netværket Byggeriets Samfundsansvar. Vi mener, at det er afgørende for os i byggebranchen at forene kræfterne omkring en mere bæredygtig fremtid, både med hensyn til miljø og sociale forhold. Vi vil gerne være med til at påvirke og forme udviklingen i branchen gennem netværksgrupper og bidrage til kollektiv viden sammen med andre medlemmer. For kun gennem vidensdeling kan vi inspirere hinanden som virksomheder.

Som medlem af Byggeriets Samfundsansvar vil vi implementere de tre principper i foreningens charter: Mennesker: anstændige arbejdsforhold og social inklusion, Miljø og Klima: Bæredygtige byggematerialer, Affald & Energi og til sidst Økonomi: Etisk & Økonomisk ansvarlighed og en totaløkonomisk tilgang. Vores kunder vil mærke dette gennem dybere indblik og stærkere kompetencer indenfor bæredygtigt byggeri, både socialt og miljømæssigt.

Vi glæder os til at bidrage og tage del netværket!

Vil du også være en del af netværket – så kig nærmere her: https://byggerietssamfundsansvar.dk/

Menu