Oversætter bygherrekrav til dialog og 360 gr overblik

For Anders handler god projektledelse om mere end de klassiske entreprenørdyder, kvalitet, tid og pris. Hans skarpe indblik i hvordan bygherrer tænker og agerer gør ham i stand til at navigere sikkert gennem hele byggeprocessen, hvor han transformerer bygherrekrav til arbejdsglæde og motivation gennem værdikæden.

Han drives af en evig nysgerrighed på, om tingene kan gøres smartere og nyder at sætte sit præg på byggeriet og effektivisere arbejdsprocesser. Hans evne til at tænke ud af boksen, være der hvor det sker og have mange bolde i luften gør ham til en anerkendt projektleder.

Anders er vendt tilbage til Jönsson efter et job hos en udvikler og nyder igen at være tilbage på byggepladsen. Også i fritiden er Anders en aktiv mand – uanset om det involverer en fiskestang, en våddragt eller en fodbold.

”Jeg er glad for at være tilbage i Jönsson. Her er bare en fed virksomhedskultur, højt til loftet, store forventninger – men også frie tøjler. ”

Anders har tidligere arbejdet på Salamanderhusene, Irmabyen og TV byen.

Godt at have dig tilbage Anders!

Menu