Kompleks rampe til P-hus

I P-huset i Nordhavn har vores egenproduktion siden sommeren forberedt fundamenterne. Råhuset er i øjeblikket monteret op til 3. sal og vores egenproduktionen har netop afsluttet støbningen af en yderst kompleks opkørsels-rampe til parkeringshuset. Ramperne er støbt dobbeltkrum både på undersiden og oversiden, hvilket er en yderst svær disciplin.

Vi er heldigvis kommet rigtig godt igennem det. Næste skridt indebærer nedtagning af forskallingen på undersiden. Resultatet på undersiden skulle gerne blive lige så vellykket som på oversiden. Herefter står kun kloak arbejdet og nogle få mindre støbe opgaver tilbage for egenproduktionen.

Stor ros til alle for at rykke sammen på støbedagene og levere en kæmpe indsats for i fællesskab at nå i mål.

Læs mere om projektet her: Frodigt P-hus i Nordhavn

Menu