JÖNSSON ENTREPRISE A/S SØGER INGENIØR- OG KONSTRUKTØRPRAKTIKANTER TIL FORÅRSSEMESTERET 2024

Vil du være med til at bygge et mere bæredygtigt København? Så er her muligheden for at lære af de bedste.

Vi har en bred pallette af spændende byggeprojekter, der udvikler hovedstaden efter den bæredygtige dagsorden – både indenfor boligbyggeri, erhvervsbyggeri, renovering og nybyg.

VI søger både ingeniør- konstruktørpraktikanter, der vil lære og bidrage engageret til byggeprojekterne. Med en bred pallette af totalentrepriser og hovedentrepriser, vil du få tværfaglig viden på tværs af meget forskellige projekttyper, men også få muligheden for at fordybe dig i en eller flere entrepriser, på den på- gældende byggesag, hvor du vil indgå som en del af teamet.

Byggeteknikere og byggekoordinatorer er også meget velkommende til at ansøge om praktikmuligheder.

Som praktikant hos Jönsson vil du deltage aktivt i vores byggeprojekter på lige fod med det øvrige projekt team. Du får ansvar fra dag 1 og vil assistere med såvel planlægning og indkøb som styring og kvalitetssikring samt tilsyn af underentreprenører. Du vil opbygge kompetencer indenfor BIM (Building Information Modeling) samt moderne digital byggestyring med Dalux og kvalitetssikring. Vi giver dig et tværfagligt indblik gennem varierede arbejdsopgaver i et uformelt, men ambitiøst team af gode kollegaer, der byder ind med skarpe kompetencer og godt humør, der gør hverdagen lidt mere festlig.

Lyder det som noget for dig må du meget gerne sende en ansøgning til Sten Skakon på SAS@JONSSON.DK

Menu