Nazif går efter guld

Mød vores byggeleder Nazif Aliti, der frem til sommeren 2024 vil arbejde på Kirkebjerg Børnehus i Brøndby. Projektet indstilles til DGNB Guld, og det er derfor ikke tilfældigt, at Nazif med sin interesse for bæredygtighed, er havnet på netop dette projekt.

Nazif har en bred erfaring med byggeledelse fra boligbyggeri, som han trækker på i sin daglige byggeledelse. Kommunikation i øjenhøjde er hans mantra – for hans mange år som håndværker, fra tømrer til brolægger, har givet ham en stærk håndværksmæssig baggrund – men også lært ham, at han ikke ved alt.  Han er god til at se, hvordan tingene skal bygges og bruger kommunikation i øjenhøjde som hans vigtigste værktøj i den daglige byggeledelse.

På sigt stiler hans ambitioner mod projektledelse, men han nyder også livet på byggepladsen, hvor han elsker at møde ind tidlig morgen og komme i gang.

Vi har det godt herude. Det grønne fylder rigtig meget og der er mange ting, der skal godkendes. – Vi skal have styr på det hele. Men det grønne er fremtiden og derfor også en helt naturlig del af jobbet som byggeleder i fremtidens byggeri”, siger Nazif.

Børnehuset er i sikre hænder med Nazif ved roret på byggepladsen, og vi er slet ikke i tvivl.
Nazif skal nok nå guldet – og det er jo helt efter planen.

Menu