Mød Anja – Byggeriets blæksprutte

Kommunikation. Relationer. Planlægning og opfølgning.

Anja Hannesbo er projektkoordinator og spiller på mange tangenter. For hos Anja må det gerne være både stort og vildt. Det bliver det også, når hun som projektkoordinator arbejder på vores spændende renoveringsprojekt af pakhus 47 i Københavns Nordhavn. – Et projekt, der giver Anja mulighed for at udfolde hele hendes spektrum af stærke kompetencer.

Sikkerhed og arbejdsmiljø har også stor interesse hos Anja, som netop har taget AMK (Arbejdsmiljøkoordinator uddannelsen). Dette passer godt til Jönssons ånd, hvor der lægges stor vægt på sikkerhed og et godt arbejdsmiljø.

Privat er Anja alenemor til 3 børn – alligevel bliver der tid til træning og motion i fritiden, for Anja har fuld fart frem og kan li at være aktiv.

Jeg vil gerne have ansvar – arbejde fra bunden og følge tingene til dørs. Jeg nyder familieånden i Jönsson, hvor jeg er den hjælpende hånd men også har mine egne projekter. – Måske fordi jeg er god til at have mange bolde i luften og kan li at der sker noget

Vi er hos Jönsson glade for at kunne tilbyde medarbejdere som Anja nye udviklingsmuligheder i et familiært arbejdsmiljø med spændende projekter.

Menu