100 DGNB GULD-certificerede boliger til nyt byudviklingsprojekt i Odense

100 DGNB GULD-certificerede boliger til nyt byudviklingsprojekt i Odense

Jönsson trodsede regionens bygrænse da 100 DGNB GULD certificerede boliger skulle opføres i nyt stort byudviklingsprojekt ved Odense.

8.908 kvadratmeter. 100 DGNB GULD-certificerede boliger – Etagebyggeri med tilhørende 200 m2. fællesrum. Nedrivningsarbejdet er i fuld gang – I alt vil der, i de kommende år blive bygget for omkring 1,0 mia. i Thors Have.

Jönsson A/S fik adgang til opførslen af 100 DGNB GULD-certificerede boliger i Odense V gennem sin moderkoncern Jensen Gruppen, der for nyligt solgte boliger i Thors Have til Fyns Almennyttige Boligselskab FAB.

Traditionelt bygger Jönsson ellers kun i og omkring hovedstadsregionen men projektet var så spændende, at trodse regionens bygrænse måtte trodses.

Moderne og bæredygtigt DGNB GULD certificeret boligbyggeri
Byggeriet opføres med stort fokus på bæredygtighed, både hvad angår byggekomponenter, materialevalg og sociale aspekter, herunder trivsel.

Den bæredygtige tankegang inkluderer fokus på vedligeholdelse af bygningsmassen, som giver det samlede bygningsværk længere levetid. Materialevalget reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og sikrer en fornuftig økonomi i driftsfasen. Arkitektonisk udtrykkes bæredygtighed også i materialevalget og byggeriet certificeres til DGNB GULD.

Thomas Normann, CEO i Jönsson A/S betegner projektet som ”En uventet appelsin i Jönssons turban”

” Det er første gang vi bygger så langt fra hovedstadsområdet, men vi var ikke i tvivl. Det er et super fint projekt som ligger lige til vores højreben – en fuldtræffer der server ind til både vores kernekompetencer indenfor boliger og bæredygtigt byggeri. Det er selvfølgelig også derfor Jensen Gruppen har formidlet kontakten mellem os og bygherre. Et spændende bæredygtigt projekt, som vi glæder os meget til at opføre”

Om Thors have
Nyt byområde på 38.000 kvm. med offentlige funktioner, boliger og serviceerhverv. Projektet omfatter etablering af nærværende almene boliger på to af de i alt ni byggefelter. Boligerne blev solgt fra af Jensen Gruppen til FAB, Fyns Almennyttige Boligselskab. Boligerne er en del af Odense kommunes byudviklingsplan.

  • 72.000m2 grund.
  • 8.908m2 etageareal
  • 38.000 kvm. Boligbyggeri, 100 boliger
  • Etageboliger med fælleshus
  • Boligerne, som Jönsson skal opføre, er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Arkitekt Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Størrelse 72.000m2 grund, 8.908m2 etageareal og 38.000 kvm. boligbyggeri - 100 boliger

Kontaktperson

Menu