444 arbejdspladser i Hvidovre – på rekordtid

444 arbejdspladser i Hvidovre – på rekordtid

Jönsson Entreprise forestår større erhvervs-renoveringsprojekt, der bliver til 444 arbejdspladser i Hvidovre.
På Jernholmen i Hvidovre transformeres et ældre byggeri om til 444 nye moderne arbejdspladser. I projektet ligger opførelse af en ny sydfløj på 2.220 kvm, der bygges til en eksisterende bygning. I alt bliver erhvervsbyggeriet på i alt 8.896 kvm. etageareal.

Jönsson skal opføre byggeriet på rekordtid med aflevering allerede 31. dec. 2022, blot 9 måneder efter underskrift. Men projektets stramme tidsplan skræmmer ikke.

” Disse hybridprojekter passer os rigtigt godt. Kombinationen af renovering og nybyggeri kalder på den brede vifte af kompetencer, som ligger stærkt i vores organisation. I denne sag skal vi bare levere på rekordtid! Renoveringer og erhvervsbyggerier bliver en stadig større del af vores projektportefølje – og det er helt efter strategien”, fortæller Thomas Normann, CEO i Jönsson Entreprise.

Erhvervsbyggeri med arkitektoniske synergier
”En ukompliceret arbejdsplads” – det har været arkitekternes vision bag de 444 arbejdsplader, der fordeles på tre etager. Til faciliteterne etableres også en kantine med 318 siddeplader. Indretningen afstemmes i lyse og imødekommende farver med forskellige vægløsninger – fra træpaneler til glasvægge, beton og flisevægge. Arkitektonisk indrettes etagerne efter et modulært system, hvor kombinationen af arbejdspladser, flexpladser, lederkontor og mødelokaler sammensættes modullært for at udnytte arkitektoniske synergier. De nuværende betonfacader vil i renoveringsprocessen blive beklædt med isolering og facadebeklædning for at opgradere dem til mere moderne rammer.

Som en del af projektet etablerer Jönsson Entreprise også 70 nye p-pladser som supplement til eksisterende parkering.

Jönsson opfører projektet for bygherre Bulk Infrastructure DK, hvis moderselskab udvikler strategisk vigtige ejendomsprojekter i hele Norden. Projektet bliver til i samarbejde med Cubic Group som bygherrerådgiver, COWI som ingeniør samt arkitekterne Rørbæk og Møller med Opland som landskabsarkitekt.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Entrepriseform Hovedentreprise

Bygherre Bulk Infrastructure DK

Arkitekt Rørbæk og Møller

Ingeniør COWI

Størrelse 8.896m2

Udførelsesperiode 2022

Kontaktperson

Menu