500 døre i hovedentreprise

500 døre i hovedentreprise

Jönsson har renoveret indgangspartier og skiftet døre for 24 millioner kroner.

Indgangspartiet er det første indtryk af en bolig, og i AAB’s afdeling 53 i Brøndbyøster var det et kedeligt syn. Indgangspartierne var slidte og trængte til renovering. I samme omgang skulle der udskiftes ikke mindre end 465 entredøre inklusiv etablering af låsesystem og adgangskontrol.

Et spørgsmål om koordinering
Når man skal koordinere udskiftning af små 500 entredøre, skal man holde tungen lige i munden. Dialog med beboerne er et must og der skal vises hensyn til deres forskelligartede behov. Hos Jönsson er beboer kommunikation en naturlig del af vores arbejde. Og det blev værdsat i Brøndbyøster.

Mette Vintersgaard Friis, Jönsson, fortæller:
– Det er sin opgave at skifte døre i 465 boliger. Alene koordinering med de mange beboerne og udskiftning af nøgler, kræver en del koordinering. Men takket være et godt samarbejde med både A4 arkitekter og ingeniører, AAB og ikke mindst beboerne, kørte projektet på skinner.

Nærvær er nøglen til succes
– Vi er fast tilstede ude i boligkarreen og snakker hele tiden med beboerne. Det giver os et godt indblik og en god forståelse for, hvorfor det kan være nødvendigt at ændre på planerne. Nogle beboere ligger eksempelvis syge i deres lejlighed og har specielle nøgler, som hjemmeplejen benytter. Det kræver også ekstra koordinationsarbejde. Men vi finder ud af det hele, og som ekstra bonus får vi en masse menneskers livshistorier.

Entreprisen omfatter både et højhus samt en række lavhuse. Jönsson udfører opgaven som hovedentreprise. A4 arkitekter og ingeniører har designet projektet. Entreprisesummen er 24 millioner kroner.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Bygherre ABB

Arkitekt A4 arkitekter og ingeniører

Størrelse 43 indgangspartier og 465 entredøre

Entreprisesum 24 millioner kroner

Udførelsesperiode 1. juli 2018 – 1. februar 2019

Kontaktperson

Ingen resultater fundet.

Menu