DM i omklædning

DM i omklædning

Jönsson har stået for en opgradering af omklædningsfaciliteterne i Frihedens Idrætscenter, som gør det muligt for centret af afholde Danmarksmesterskaber i ishockey.

Før to konkurrerende ishockeyteams tørner sammen på isen, er det et krav, at de kan klæde om i ro og mag. Hver for sig. I hvert fald, når det gælder kampe i Danmarksmesterskaberne. Det gav de utidssvarende omklædningsfaciliteter i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre ikke mulighed for.

Derfor kom Jönsson på banen og har i en totalentreprise, der kombinerer nybyg og renovering, bragt omklædning- og bad frem til en standard, der er DM værdig.

Forud for tidsplanen
Jönsson stod i egenproduktion for jord, kloak og beton. Derudover bestod opgaven i at renovere de eksisterende omklædningsfaciliteter, opføre en helt ny bygning med omklædning og bad samt at bryde væggen ned mellem de to.

Jönsson var fra ganske tidligt i processen med i udviklingen af projektet og indgik fra begyndelsen en frugtbar dialog med bygherre. Selv om projektet ændrede sig undervejs, betød dialogen, at Jönssons projektleder kunne handle med rettidig omhu. Han sørgede for at de rette materialer og væsentligste leverancer blev bestilt hjem i god tid.

Med effektiv byggestyring, og ved at sætte et hold af dygtige og velkendte underentreprenører, blev byggeriet færdig godt en måned før tid. Og det til trods for at byggeperioden bød på usædvanligt kolde morgener med tocifrede frostgrader.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Bygherre Hvidovre Kommune

Arkitekt Mangor og Nagel

Ingeniør Nørbag Rådgivende Ingeniører

Størrelse 400 m2

Entreprisesum 9,5 millioner kroner

Udførelsesperiode Januar - maj 2016

Kontaktperson

Ingen resultater fundet.

Menu