Erhvervsbyggeri i Siljangade

Jönsson A/S underskriver kontrakt på erhvervsbyggeri i København.

Erhvervsbyggeriet i Siljangade er et godt eksempel på de totalentrepriser, der understøtter Jönssons nye strategi.

Erhvervsbyggeriet i Siljangade skal danne nye attraktive rammer for kreative virksomheder i Hovedstaden med billige og fleksible erhvervslejemål. Erhvervsprojektet skal revitalisere bydelen, der ligger overfor det store boligområde Kløvermarken på Amager, tre km fra Rådhuspladsen. Den kreative erhvervszone skal tilføre ny energi til området og udgøre en hensigtsmæssig udvikling af bydelen.

Akupunktur-strategi
Erhvervshuset i Siljangade er et godt eksempel på det man kalder for ”Urban Akupunktur”
– en måde at tilføre byen hurtig energi med få midler. – Et tiltag som hurtigt og nemt kan implementeres til gavn for hele byområdet.

”Strategisk er Siljangade et godt eksempel på den type erhvervsbyggerier vi har sat i strategisk fokus de kommende år. Huset i Siljangade vil spille en vigtig rolle i den kreative zone og give området omkring Kløvermarken nyt liv. – På mange måder et strategisk ønskeprojekt” siger Thomas Normann, Jönsson A/S.

Erhvervshuset er i fire etager + tagplan og skal indeholde i alt 139 erhvervsenheder med fællesfaciliteter som lounge, møderum, åbne arbejdsmiljøer, rekreativ tagterrasse med drivhus og gårdmiljø.

Den nuværende bygning er præget af en vis nedslidning, men når lokalerne står færdige, vil de tiltrække kreative virksomheder, der søger inspiration og fællesskab. Det forventes at erhvervslokalernes blandede størrelser vil tiltrække forskellige aktører og dermed sikre diversitet.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Bygherre NREP

Arkitekt Juul Frost Arkitekter

Ingeniør MOE

Størrelse Erhvervshus, 139 enheder

Entreprisesum 103 millioner kroner

Udførelsesperiode 27.01.2020 - 27.08.2021

Kontaktperson

Menu