Fra frisørskole til erhvervsbyggeri

Fra frisørskole til erhvervsbyggeri

Stor totalrenovering tæt på Nørrebro Station
Frisører er blevet skiftet ud med erhvervsfolk på Københavns gamle frisørskole, der er blevet til i alt 10.386m2. nye moderne erhvervslejemål. Jönsson A/S stod for totalrenoveringen, der blev udført i totalentreprise og bestod af tre etagers erhvervsbyggeri med parkeringskælder.

Jönsson A/S har godt fat i markedet for erhvervsbyggeri og totalrenoveringer i København. Totalrenoveringen af byens gamle frisøskole på Glentevej 61-67 i København NV, er et godt eksempel.

Den gamle industribygning på Glentevej, som Jönsson totalrenoverede fra tidligere frisørskole til nyt erhvervshus, var oprindelig opført af Bøje Nielsen. Den nye bygning fik med sine 2.000m2 store etageplaner god plads til både fællesarealer, cellekontorer, åbne kontorer, mødelokaler, køkken og kantine med plads til 350 spisende. I forbindelse med byggeriet blev der udskåret flere større felter i eksisterende dæk og lavet udskæringer i den eksisterende tagkonstruktion. På bygningens bagside blev der etableret gårdhave på ca. 800m2, ligesom der blev indrettet gårdareal og eksisterende parkeringskælder med 54 p-pladser – foruden 6 parkeringspladser i terræn. I totalentreprisen hørte også etablering af et særskilt overdækket skur for affald, samt cykelparkering med og uden overdækning.

Fokus på indeklima og energivenlige løsninger
Bygningens energibesparende tiltag relaterer til såvel vandforbrug, elforbrug og belysning, opvarmning/varmetab, køling samt ventilation af ejendommen, opvarmning af brugsvand og CTS- styring. Indeklimaet vil understøttes af ventilationssystemer, solafskærmning samt fokus på lydforhold.

Thomas Normann, CEO i Jönsson A/S, fortæller om den spændende totalrenovering af industribygningen på Glentevej 61:

”Vi har med denne totalentreprise skabt et top-attraktivt kontormiljø med plads til 800 arbejdspladser. Der sker i øjeblikket rigtigt mange ombygninger af ældre industribygninger i København. Og dette er et godt eksempel. Jönsson har helt tilbage i 2018 udvidet vores projektorganisation til netop denne type totalrenoveringer og vi forventer at se flere lignende erhvervsprojekter og totalrenoveringer i ordrebogen fremover.”

Kvarteret omkring Nørrebro Station er et af de områder, som har været underlagt en meget positiv udvikling i København. Med Cityringen kan indre by nås på under 12 min. fra adressen.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Størrelse 10.286m2, 800 kontorpladser + 60 p-pladser

Udførelsesperiode September 2020 – oktober 2021

Kontaktperson

Menu