Fremtidssikret LEED Certificeret logistikcenter i Kastrup

5000 m2 nyt cargo logistikcenter – dimensioneret til fremtiden!

På Kystvejen 24-30 i Kastrup vil et nyt logistikcenter i 2023 stå klar til at logistikbranchens førende spillere kan rykke ind. Jönsson opfører byggeriet i hovedentreprise.

Bygget til fremtiden
Logistikcenteret er disponeret i tre hovedområder; en stor lagerhal, varemodtagelse og et velfærdsområde i to etager.

Lagerhallen vil rumme 4422 m2 og have en loftshøjde på over 7 meter, mens området til varemodtagelse vil bestå af 357 m2 med en frihøjde på 3,6 m. I Facilitetsområdet etableres der frokoststue med udsyn til det fri, spiseplads, omklædning, toiletter og brusefaciliteter mens kælderen udnyttes til teknik og sprinkler.

Den ny cargo lagerhal dimensioneres med henblik på eventuel senere overbygning af kontorfaciliteter med indgang fra bygningens nordside. Derfor er der gjort forberedelser til elevator, teknikskakte og trappeopgang, så man fremover vil kunne videreudvikle byggeriet med kontorer på første sal. Dermed fremtidssikres bygningen til videre udvikling.

Grønt byggeri – Miljøcertificeret LEED PLATIN
Byggeriet certificeres til LEED platin, hvilket sætter sit tydelige præg på bygningen. Solceller på taget understøtter miljøcertificeringen og bygherres ønske om at energieffektivisere og fremtidssikre bygningen med vedvarende energi.

Den nye cargohal er placeret parallelt med eksisterende lagerbygning og i alt 2280 grønne kvadratmeter vil byde velkommen i centerets indkørselsområde. Med i alt 7 velplacerede slusehuse vil der være god plads til af- og pålæsning af varer til centerets aktører.

Jönsson Entreprise opfører byggeriet i samarbejde med LINK Arkitektur.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Arkitekt LINK Arkitektur

Størrelse 5000 m2

Udførelsesperiode 2022/2023

Kontaktperson

Menu