Jönsson bygger DGNB GULD-certificeret boligprojekt i totalentreprise

Jönsson bygger 7900 m2 DGNB GULD-certificeret boligbebyggelse på en attraktiv placering i København

De 81 lejligheder, der alle bæredygtighedscertificeres efter DGNB-certificeringen i kategorien Guld, udføres i totalentreprise. Projektets attraktive boliger vil have varierende størrelser og får en central placering tæt på by og vand. Boligerne med tilhørende kælder vil have gårdhave og attraktive penthouse lejligheder med egen tagterrasse.

Med varierende størrelser vil de nye boliger lægge op til en varieret beboersammensætning. Arkitektonisk vil projektets boliger fremtræde med deres eget særkende i form af en rig variation i facadedetaljer, skift i bygningshøjder, farver, materialitet og facaderytme. Facader udføres i mørke, rødlige nuancer. Byggeriets gårdrum indrettes med attraktive opholdsmuligheder.

”Vi vil se meget mere til DGNB certificeret boligbyggeri i fremtiden. Dette projekt ligger i et tidligere industriområde ved havnen, hvilket gør projektet enormt spændende.”, sagde Thomas Normann, da kontrakten blev underskrevet.

Byggeriet er med sit DGNB-Guld certifikat således blevet vurderet med et performanceindex på over 65%, relateret til bygninger, drift og byområde.

Fra Jönsson A/S lyder det:
Vi kan med en god portion stolthed sige, at vi med projektet har bevist vores evne til at arbejde med DGNB – bæredygtighed sat på formel, både socialt, økonomisk og klimamæssigt.

Find certifikatet her: DGNB guld certifikat Fortkaj

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Bygherre Projektselskabet: Kronløbsøen Projekt P/S bestående af udviklingsselskabet By & Havn I/S, Nordkranen A/S og PensionDanmark Ejendomme

Arkitekt Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, COBE

Ingeniør ÅF Buildings Danmark

Størrelse 7900 m2 attraktive boliger

Udførelsesperiode Færdig april 2021

Kontaktperson

Menu