45 rækkehuse ved Amager Strandpark

45 rækkehuse ved Amager Strandpark

Beliggenhed. Beliggenhed. Beliggenhed.
Det er almen kendt, at beliggenhed betyder alt, når man flytter i ny bolig. Sådan er det også ved Amager Strandpark. Området er nu blevet endnu mere attraktivt med de 45 moderne kvalitetsrækkehuse, Jönsson A/S har opført i totalentreprise.

De 45 rækkehuse (33 rækkehuse og 12 lejligheder) ligger på Krimsvej og er blevet til i et tæt og velfungerende samarbejde mellem Bygherre ELF Development, GRÔNING arkitekter, rådgiver Aksel V. Jensen og Jönsson A/S.

Kvalitet i byggeri og samarbejde
Men det er ikke kun beliggenheden på Krimsvej, der er i top. Det er kvaliteten og samarbejdet også:
– Et godt samarbejde er alfa og omega. For det allervigtigste for at komme ordentligt i mål er, at rammen for byggeriet er klart defineret fra begyndelsen. Det skaber en stabil byggerytme gennem hele forløbet. Det er rart at samarbejde med en så professionel bygherre, der ved hvad der skal til for at opføre et kvalitetsbyggeri af høj standard, fortæller souschef hos Jönsson, Mette Vintersgaard Friis.

Boligerne er opført i tre rækker i kvalitetsmaterialer både inde og ude. De har alle kælder, stue og 1. sal og enkelte en halv 2. sal. Råhuset er i letklinkerbeton, som beklædes med teglsten. Tagene er udnyttet til terrasser og har desuden sedumtag. Der er have til alle boliger, som indvendig er udstyret med eksklusivt inventar af gedigne, gennemprøvede materialer.

Komplekse jordforhold
De 40 rækkehuse er opført på en tidligere industrigrund, der ligger lige ud til Amager Strandpark. Jönssons har forestået jordbundsundersøgelser i forbindelse med den miljøsanering af jorden, som var nødvendig, før byggeriet kunne gå i gang. Grundvandet lå tidligere blot to meter under terræn, og da boligerne er opført med fuld kælder, var der behov for at pumpe grundvandet væk. Kælderen er opført i vandtæt beton, og gulvet ligger nu 3,5 meter under terræn. Jordbundsforholdene har gjort byggeriet mere komplekst – men til gengæld får de nye beboere fuld udnyttelse af kvadratmetrene under jorden.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Bygherre ELF Development

Arkitekt Overbyen og Groning

Ingeniør Axel V. Jensen Ingeniører

Størrelse 45 rækkehuse (33 rækkehuse og 12 lejligheder)

Entreprisesum 120 millioner kroner

Udførelsesperiode Byggeriet afsluttet 2019

Kontaktperson

Ingen resultater fundet.

Menu