Jönsson totalentreprenør på moderne boliger i Nordvest

Moderne boliger og frisørskole i Nordvest.

Jönsson a/s har som totalentreprenør stået for et kombineret bolig- og erhvervsbyggeri på Rentemesterhaven i Københavns Nordvestkvarter.

Rentemesterhaven er et spændende projekt med 39 moderne lejligheder i fjerdesals højde, der er samlet omkring et grønt gårdmiljø. Alle lejligheder har altan eller terrasse – enkelte på næsten 90 kvadratmeter. I stueetagen er frisørskolen rykket ind med god plads til landets kommende frisører.

Jönsson har opført bygningen i totalentreprise. Projektet er udviklet i samarbejde med AKF, som vi har haft et godt og frugtbart samarbejde med. Arkitema har stået bag den spændende arkitektur og Midt Consult har varetaget rådgivningen.

Samarbejde og specialistkompetencer
Ethvert byggeri har brug for et solidt fundament. Det gælder både konkret byggeteknisk og i form at et solidt samarbejde mellem de involverede faggrupper. Begge dele er Jönsson a/s garant for.

I Rentemesterhaven har vi trukket på vores egne jord-, kloak- og betonspecialister. De har i egenproduktion etableret supplerende fundamenter og opført betonkærner i eksisterende P-kælder for hhv. elevatorer og affaldsrum.

Det solide samarbejde bygger på gode og veletablerede samarbejdsrelationer. Hos Jönsson lægger vi stor vægt på at have en åben dialog. Erfaringen har vist os, at det er den eneste måde at skabe de bedst mulige resultater.

Boligerne stod klar til indflytning primo april 2018.

Som en entreprise for sig selv har Jönsson stået for etablering og indretning af de moderne undervisningslokaler til frisøruddannelsen på Next i bygningens stueetage.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Bygherre AKF

Arkitekt Arkitema

Ingeniør Midt Consult

Størrelse 3.945 m2 boliger, 2.757 m2 erhverv samt udendørsarealer.

Entreprisesum 108,5 millioner kroner ekskl. moms

Udførelsesperiode 2015-2018

Kontaktperson

Ingen resultater fundet.

Menu