Nyt Stort erhvervsprojekt ved Trianglen

Nyt Stort erhvervsprojekt ved Trianglen

Vi gør klar til levering af 6.200 m2 erhvervsbyggeri i totalentreprise på Østerbro i København. Projektet indebærer en omfattende renovering og ombygning af tre eksisterende bygninger som forbinder Blegdamsvej og Ryesgade

Projektet er beliggende på Blegdamsvej 124, lige overfor Trianglens Metrostation, centralt på Østerbro tæt på Østerbrogade, Fælledparken og Søerne. Her udvikles tre moderne ejendomme med mulighed for 1.400 m2 dagligvarebutik og lager i stueetagen samt 4.800 m2 kontorer, møderum mv. fordelt på de øvrige fem etager.

Projektet er en omfattende renovering og ombygning, der omfatter forhus mod Blegdamsvej, en fabrikslignende mellembygning og ”baghus” mod Ryesgade. Arealerne på Ryesgade fordeler sig på fem kontoretager med en tilhørende tagterrasse på sjette sal med udsigt til Københavns skyline. Bygningen i midten er en fabriksbygning med fem meter til loftet, rytterlys i taget og en balkonterrasse i hele bygningens længde. Til erhvervsområderne vil der være medarbejderfaciliteter som bad, garderobe og opholdsrum.

Thomas Normann, vores CEO, har tidligere på året varslet mere erhvervsbyggeri i projektporteføljen. Han fortæller, at renoveringsprojektet på Blegdamsvej hører til i en strategisk vigtig kategori:

”Blegdamsvej er præcis den type erhvervsbyggeri, vi finder strategisk interessant. Omfattende renoveringsprojekter er ikke nyt for os – vi udfører i øjeblikket et lignende projekt i Siljangade, som vi har bygget op fra de rå betonvægge. Markedet for totalrenoveringer og ombygning af eksisterende bygninger i Københavnsområdet vil vokse de kommende år, og her skal Jönsson med stærke referencer stå som det sikre valg”

Byggeriet står klar til indflytning i august 2021.

Illustrationer, venligst udlånt af: DOMUS arkitekter.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Bygherre Oskar Group

Arkitekt DOMUS arkitekter

Ingeniør NEP

Størrelse 6.200 m2, dagligvarebutik og kontor

Udførelsesperiode Færdig august 2021

Kontaktperson

Menu