Omfattende byudviklingsprojekt i TV-Byen

Et nyt større byggeprojekt, der både indeholder renovering, nedrivning og nybyg skal tilføre København 155 moderne studieboliger og flere mindre lejligheder til unge. Vi har skrevet kontrakt på etape 1 og 2 af den omfattende byggesag på Gyngemose Parkvej 80 i TV-Byen.

Den historiske bygning på Gyngemose Parkvej 80 i Gladsaxe, forvandles nu til 155 moderne studieboliger og 117 mindre lejligheder. Byudviklingsprojektets etape 1 omfatter i alt 115 studieboliger samt 34 mindre lejligheder. Etape 2 omfatter 83 lejligheder udført som nybyggeri og det samlede antal boligetagemeter udgør minimum 12.320 m2.

Udviklingen af området med samlet ca. 1.000 boliger har været koncentreret om etablering af familieboliger i størrelsen fra 80 – 125 m2. For at efterkomme efterspørgsel på mindre lejligheder og studieboliger igangsættes nu et omfattende byggeprojekt, hvor bygninger nedrives, eksisterende bygninger renoveres og der bygges helt nyt til unge studerende, enlige og mindre familier.

Lejlighederne og studieboligerne i udviklingsprojektets etape 1 ligger fysisk i forlængelse af hinanden og studieboligerne får adgang til fællesfaciliteter som fælleskøkken, gårdrum, fitness, klatrevæg og løbebane. Der etableres endvidere erhvervslejemål i kælderniveau.

Vores direktør Thomas Normann, siger om projektet:

” Som byggeprojekt har TV Byen bare det hele: renovering, nedrivning og nybyg.
– Et hybridprojekt, der vil få betydning for København som studieby mange år frem. Vi glæder os til et spændende projekt og et godt samarbejde med alle projektets interessenter”.

Projektinformation

Totalentreprenør Jönsson A/S

Bygherre HighBrook Investors, Fontaine og Deas Asset Management

Arkitekt LINK Arkitektur

Ingeniør Klaus Nielsen A/S

Størrelse 12.320 m2 fordelt på 155 moderne studieboliger og 117 mindre lejligheder.

Entreprisesum 220 mio. dkk. eksl. moms

Udførelsesperiode 2022 - 2023

Kontaktperson

Menu