Entreprise

Entreprise København

Jönssons entrepriseledere styrer dit projekt i mål til tiden. Indenfor budget. I rette kvalitet. Hver gang.

Hos Jönsson ved vi, at byggeri er et spørgsmål om tillid. Det kræver en sikker hånd at varetage projektstyringen gennem hele processen, hvis budgetter, tidsfrister og kvalitet skal holde – og det har vi. Vi leverer den højeste kvalitet til tiden. Kun sådan kan vi gøre os fortjent til rollen som din foretrukne entreprenør København.

For at kunne levere den bedst mulige service i vores totalentreprise i og omkring København, vægter vi den indledende fase højt. Vi forbereder os grundigt til alle projekter – store som små. Vi begynder enhver entreprise med en grundig afstemning af forventninger og går derefter målrettet efter at møde dem og meget gerne overstige dem.

Vi gør en ekstra indsats for at have projekteringen på plads til byggestart og tager gerne vore underentreprenører med allerede i projekteringsfasen. På den måde optimerer vi projektet fra første færd, og minimerer de overraskelser, der kan opstå undervejs. Det skaber tryghed og værdi for alle parter.

Erfaren entreprenør i København og i Nordsjælland

Vore entrepriseledere er kendetegnet ved deres erfaring med og evne til i åben dialog at skabe den samarbejdsånd, der skal til for at opnå et resultat, der er ud over det sædvanlige. Vi trækker på solide og veletablerede samarbejdsrelationer til alle fag i byggeriet. Samtidigt stiller vi samme strenge krav om god uddannelse, høj faglighed og solidt håndværk til vore underentreprenører, som vi gør til vore egne medarbejdere.

Vore entrepriseledere er eksperter i at sætte det helt rigtige hold af engagerede og kompetente medarbejdere og højt kvalificerede samarbejdspartnere. Kun på den måde kan vi opnå den høje kvalitet i byggeriet, som vi går så målrettet efter.

Her kan du se eksempler på totalentreprise i København og Nordsjælland, som vi har været en del af.

Få en entreprenør i København med kort vej fra byggeplads til byggeledelse

Den ægte, engagerede dialog fortsætter gennem hele processen, og der er aldrig langt fra byggeplads til byggeledelse – og omvendt. Vi er reelt engagerede i de opgaver vi påtager os. Det betyder, at vores ekspertise og høje faglighed kommer i spil hele vejen fra skitse til nøglefærdigt byggeri. På den måde sikrer vi de bedste løsninger, der både holder budgettet og tidsplanen og lever op til kvalitetskravene. Den korte afstand fra byggeplads til byggeledelse er sammen med vores generelle tilgang til totalentreprise det, der i praksis adskiller os fra andre gode entreprenører i København.

Med Jönsson som hoved- eller totalentreprenør får du en partner, der med holdning og handling gør dine visioner til virkelighed. En partner, der er ordentlig, engageret og tilgængelig.Vores ekspertise gør os til en foretrukken entreprenør indenfor totalentrepriser i København og hele Nordsjælland.

Ydelser i entreprise

Jönsson tilbyder professionel byggestyring og løbende fagspecialiseret rådgivning i forbindelse med hoved- og totalentrepriser, der omfatter:

  • Erhvervsbyggeri
  • Ungdomsboliger
  • Ejerlejligheder
  • Almennyttigt boligbyggeri
  • Diverse specialopgaver

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring Jönsson entreprise, så er du meget velkommen til at kontakt os:

Skriv til os

Send os en besked, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf. +45 4494 1166.

Søger du en bestemt medarbejder, kan du finde de enkelte medarbejdere her.

Hvis du gerne vil ringes op, så udfyld med dit telefonnummer
Menu