Kompetencer

Høj faglighed og ægte dialog. altid.

Ethvert byggeri har brug for et solidt fundament. Hos Jönsson består fundamentet af to ting: høj faglighed og ægte dialog. Altid. Dét har gjort os til en førende entreprenør i København, der leverer totalentrepriser i hele København og i Nordsjælland.

Høj faglighed er vores eksistensberettigelse i et felt af professionelt byggeri. Godt håndværk ned til mindste detalje gennemsyrer vores egenproduktion, vores byggestyring og de krav, vi stiller til vores dygtige samarbejdspartnere.

Ægte dialog er vores varemærke og det, der adskiller os fra andre dygtige entreprenører i Nordsjælland og København. Vi tror på, at det bedste resultat i en byggeproces bliver skabt, når alle involverede kender vejen og går den sammen – og vi er eksperter i at lede an.

Med dette som fundament er Jönsson garant for en byggeproces, der fra råskitse til nøglefærdig bygning sikrer høj kvalitet. Det hjælper os til at nå vores mål om altid at leve op til vore kunders forventninger. Og helst overstige dem.

Egenproduktion til totalentrepriser i København

Vores kompetente specialister sikrer kvaliteten i udførslen. Hver gang.

Jönsson egenproduktion

Jönssons dygtige hold af jord-, kloak- og betonspecialister er med i byggeriet fra allerførste spadestik til sidste flig af belægning.

Afdelingen byder ind med et bredt kompetencefelt og en helt særlig erfaring, som sjældent er samlet i én virksomhed. Medarbejderne rangerer i alder fra 24 til 73 år. Det giver et unikt samspil mellem gamle dyder og innovativ nytænkning, som kommer vore kunder til gode i form af løsninger, der fungerer.

Entreprise København

Jönssons entrepriseledere styrer dit projekt i mål til tiden. Indenfor budget. I rette kvalitet. Hver gang.

Jönsson entreprise

Hos Jönsson ved vi, at byggeri er et spørgsmål om tillid. Det kræver en sikker hånd at varetage projektstyringen gennem hele processen, hvis budgetter, tidsfrister og kvalitet skal holde – og det har vi. Vi leverer den højeste kvalitet til tiden. Kun sådan kan vi gøre os fortjent til rollen som din foretrukne entreprenør København.

Bæredygtighed

Jönsson arbejder for en mere bæredygtig byggebranche. Og dermed en mere bæredygtig verden.

Bygninger står i dag for 40 procent af det danske energiforbrug. De udleder 40 procent af vores samlede CO2, og byggebranchen genererer 30 procent af Danmarks affald.

Branchen skal samlet gøre en indsats. Hos Jönsson arbejder vi dedikeret med at skabe bæredygtige indsatser inden for alle processer i byggeriet. Og vores erklærede klimapolitiske mål er, i overensstemmelse med vores koncernstrategi, at blive CO2-neutrale senest i 2029.

Jönsson arbejder på tre niveauer inden for bæredygtighed

  • Virksomhedens drift (kontor, IT, biler, rejser, kantine mv.)
  • Produktionen (maskiner, spild, materialevalg mv.)
  • Projektet (materialeoptimering, forbrug, design mv.)

Se eksempler på vores arbejde med bæredygtighed i vores produktion og projekter her.

Rammen for vores arbejde med bæredygtighed er FNs 17 verdensmål, og vi har særligt fokus på 6 af de 17 mål. Du kan læse om, hvordan vi understøtter de 6 verdensmål i vores daglige arbejde her.

Vi arbejder målrettet med at gøre vores produktion endnu mere bæredygtig og med at reducere CO2-aftrykket i alle led, så vi kan nå målet om at blive CO2-neutrale i 2029.

Thomas Normann,
Adm. Direktør, Jönsson

Skriv til os

Send os en besked, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf. +45 4494 1166.

Søger du en bestemt medarbejder, kan du finde de enkelte medarbejdere her.

Hvis du gerne vil ringes op, så udfyld med dit telefonnummer
Menu