Om Jönsson

Vi indfrier forventningerne.
Som minimum.

Jönsson vil være kendt og anerkendt for altid at levere kvalitet, der som minimum indfrier og gerne overstiger vore kunder og samarbejdspartneres forventninger.

Vi har ambitionerne, viljen og evnen til at byde ind på alle store og små byggeopgaver og ved, at byggeri er et spørgsmål om tillid. Det kræver en sikker hånd at varetage projektstyring gennem hele processen, hvis kvalitetskrav, tidsfrister og budgetter skal holde. Den har vi hos Jönsson.

Vi går målrettet efter at forvandle vore kunders visioner og ideer til bygbar virkelighed af så høj kvalitet, at det skaber værdi for alle involverede.

Det er ikke blot tomme ord, men en daglig drivkraft, der gennemsyrer hele virksomheden. Vi vil sætte standarden for god forretningsførelse i vores branche og gøre det med stolthed.

Motoren i det arbejde er et trekløver af ufravigelige kerneværdier: ordentlighed, engagement og tilgængelighed.

Strategisk satsning på erhvervsbyggeri og totalrenoveringer

Hos Jönsson har vi de senere år haft strategisk fokus på erhvervsbyggeri og totalrenoveringer og står derfor nu stærkt på markedet for totalentrepriser inden for denne type opgaver.

Vi har udvidet vores forretning inden for erhvervsbyggeri og totalrenoveringer af eksisterende bygninger i Københavnsområdet de senere år. Med vores stærke referencer er vi derfor det sikre valg som totalentreprenør.

Thomas Normann,
Adm. Direktør, Jönsson

Eksempler på erhvervsbyggeri

På Glentevej stod vi for totalrenoveringen, der blev udført i totalentreprise og bestod af tre etagers erhvervsbyggeri med parkeringskælder:

På Siljangade på Amager er vi i gang med et omfattende renoveringsprojekt til 103 mio., som vi har bygget op fra de rå betonvægge:

Jönsson bidrager til Bæredygtige byer og Verdensmål #11

Hos Jönsson arbejder vi med byudvikling, så den samlede boligmasse øges og i tæt dialog med vores bygherrer, forestår vi bæredygtig boligudvikling gennem et stigende antal DGNB certificerede boligbyggerier.

Vi sætter præg på byudviklingen

Boligbyggeriet har indtil nu stået for en betydelig del af vores forretning og er også fremover et vigtigt forretningsområde for Jönsson.

Som entreprenør på både erhvervs- og boligbyggerier er vi med til at sætte et markant præg på byudviklingen i og omkring København. Ud over et større Guld-certificeret boligbyggeri nord for København har Jönsson blandt andet bygget på Amager Strand, i det nye Bella Kvarter i København, på Køge Kyst og i Herlev. Det er alle projekter, der spiller en vigtig rolle inden for byudvikling i og omkring København.

Vi gør din vision til virkelighed

Hvad enten vi er din entreprenør på erhvervsbyggerier, boligbyggerier eller renoveringer, får du en partner, som gør dine visioner til virkelighed. En partner, som vægter dialog højt, en stærk styring af projektet og en høj kvalitet, der som minimum indfrier og gerne overstiger vore kunder og samarbejdspartneres forventninger.

Det gør os til en foretrukken entreprenør inden for totalentrepriser i København og hele Nordsjælland.

Jönssons værdier

Ordentlighed

Hos Jönsson gør vi vores bedste i alle sammenhænge. Vi behandler kolleger, samarbejdspartnere og kunder med respekt. Altid. Det er vores ufravigelige mål at gøre vores arbejde godt hver gang.

Vi efterlever samfundets skrevne og uskrevne regler for god opførsel og god forretningsskik – både som mennesker og som virksomhed. Og behandler alle uanset tilhørsforhold på samme måde.

Engagement

Hos Jönsson er vi altid 100 procent engagerede, og vi investerer alt, hvad vi har i alle opgaver. Store som små. Det gælder internt i det daglige samarbejde og eksternt i forhold til kunder og samarbejdspartnere. Vi brænder for det, vi laver.

Vi tager aktivt ansvar for branchens fremtid ved at uddanne og forme fremtidens medarbejdere. Vi gør altid vores bedste for at være toneangivende i forhold til god forretningsskik i branchen.

Vi afspejler samfundets sammensætning og giver gerne en håndsrækning til dem, som har særligt brug for det. Vi engagerer os i vore omgivelser – både i samfundet som helhed og i vores lokalsamfund.

Tilgængelighed

Hos Jönsson er vi altid tilgængelige for kunder, samarbejdspartnere og for vore kolleger. Vi svarer på alle henvendelser med det samme eller inden for en rimelig tid.

Vi er tilgængelige for pressen, interesseorganisationer og andre som kan have brug for viden om Jönsson.

Vores arbejdsplads er tilgængelig for alle grupper i det danske samfund.

Ja tak! Kontakt mig.

Giv os dine kontaktinformationer og beskriv kort dit ønske, så kontakter vi dig inden længe.

Hvis du gerne vil ringes op, så udfyld med dit telefonnummer

Hoved- og nøgletal

Se uddrag af årsrapporter for Jönsson Entreprise A/S

Menu